РУО - Плевен. Свободни работни места

Свободна работна позиция за образователен медиатор

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен публикува нова обява за свободна работна позиция за образователен медиатор в ПГСС „Проф. Иван Иванов“, град Долни Дъбник. Обявеното място е едно и ще бъде свободно от 14 октомври 2024 г. Позицията изисква кандидатът да има завършено средно общо образование и умения за работа с деца. Не е посочен необходим трудов стаж, което прави позицията подходяща и за лица без предварителен опит.

Трудовият договор ще бъде за неопределено време с пълно работно време. Необходимите документи за кандидатстване включват заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография и копие от документа, удостоверяващ завършената степен на образование. Кандидатстването ще е възможно в периода от 14 до 16 октомври 2024 г. в сградата на ПГСС „Проф. Иван Иванов“ на ул. „Ген. Владимир Стойчев“ № 1, като допълнителна информация може да бъде получена на телефон 0887135430.

След като бъде избран кандидат за позицията, ще се изисква и свидетелство за съдимост, както и карта за предварителен медицински преглед. Тази обява беше публикувана и обновена на 14 октомври 2024 г.