РУО - Плевен. Свободни работни места

„Свободна позиция за помощник на учителя в ОУ ‘Христо Смирненски’, Червен бряг: Кандидатствайте от 17 до 30 октомври 2024 г.“

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията „Помощник на учителя“ в Основно училище „Христо Смирненски“ в град Червен бряг. Позицията ще бъде достъпна от 4 ноември 2024 година. Кандидатите трябва да притежават средно общо образование, без да се изисква специална квалификация или трудов стаж. Основните изисквания включват компютърни умения, способност за работа в екип и умения за работа с ученици със специални образователни потребности.

Длъжността ще бъде на пълен работен ден и ще се сключва трудов договор за определен срок. Документите за кандидатстване се приемат от 17 до 30 октомври 2024 г., в сградата на училището на адрес ул. „Паисий“ 37-39, гр. Червен бряг. Кандидатите трябва да подадат заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа удостоверяващ завършена степен на образование и квалификация, както и справка за трудовия стаж и професионалния опит.

След успешно преминаване на конкурса, избраният кандидат трябва да предостави свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед, преди да бъде назначен. За повече информация, заинтересованите могат да се свържат с училището на телефон 0659 / 9 20 29.