РУО - Плевен. Свободни работни места

РУО Плевен обявява свободно място за образователен медиатор в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Горни Дъбник

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

Регионалното управление на образованието в Плевен обяви ново свободно работно място за позицията образователен медиатор в Основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, село Горни Дъбник, община Долни Дъбник. Длъжността е на половин щат и ще бъде свободна за заемане от 4-ти ноември 2024 г. Трудовият договор ще бъде сключен за определен срок, като работното време е непълно.

Кандидатите за позицията трябва да имат завършено средно образование. Няма изисквания за специалности и квалификация, както и за трудов стаж. Длъжността се финансира по проект BG05SFPR001-1.001-0001 „Успех за теб“.

Документите за кандидатстване включват заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, както и копие от документа удостоверяващ завършеното образование. Кандидатите могат да подадат своите документи в периода от 23 октомври 2024 г. до 4 ноември 2024 г. в сградата на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с адрес: „Г. Димитров“ 89, село Горни Дъбник, община Долни Дъбник. За повече информация кандидатите могат да се свържат с училището на телефон 0898308086.

Забележка: Одобреният кандидат ще трябва да предостави свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед, като копия от тези документи ще бъдат изискани след избирането му за позицията.