РУО - Плевен. Свободни работни места

Обявено Свободно Работно Място за Огняр в ПГМЕТ „Хр. Смирненски“, Кнежа – Кандидатстване до края на Октомври

РУО Плевен - Свободни работни места за учители

РУО Плевен обяви ново свободно работно място в Професионална гимназия по механотехника и електротехника „Христо Смирненски“ в град Кнежа, община Кнежа. Търси се кандидат за позицията на огняр, като се предлага едно свободно място, което ще бъде достъпно от 1 ноември 2024 г.

За заемане на длъжността, кандидатите трябва да имат завършено средно общо образование и да притежават свидетелство за придобита правоспособност за огняр. Макар и трудовият стаж да не е задължително условие, той ще бъде считан за предимство.

Работното място предлага пълно работно време и се сключва трудов договор за определен срок. Желаещите кандидати трябва да подготвят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа удостоверяващ завършена степен на образование и квалификация, както и справка за придобития стаж и професионален опит. Тези документи ще бъдат приемани в периода от 24 октомври до 31 октомври 2024 г. в сградата на ПГМЕТ „Христо Смирненски“, на адрес ул. „Марин Боев“ 5, град Кнежа.

Забележка: Свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед се изискват само от кандидата, който бъде одобрен за позицията. За допълнителни въпроси или информация кандидатите могат да се свържат с институцията на телефон 0888061893.