Владимир Петков и Даниел Станчев с лесна победа в Германия [ПС]

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Възпитаниците на плевенския СКТМ Тетрон – Владимир Петков и Даниел Станчев с 14-и успех в Германия. Заедно с отбора си ТТС Лантенбах (Гумерсбах) спечелиха гостуването си на DJK шпинфактори Кьолн с 9:4 в среща от 17-ия кръг на NRW-Liga 3. Това бе лесна битка за гостите, които са лидер. Те дори бяха в непълен състав, което им костваше две служебни загуби. Мачът започна с две победи на двойки за Гумерсбах. В едната от тях плевенския тандем надви Нилс Готшалк/Енес Бахар с 3:1. В третия двубой ТТС Лантенбах нямаше тандем и 3:0 за домакините.

На сингъл Петков би Щефан Лоренчик с 3:1 и Сьорен Гравенхоф – 3:0. Станчев се наложи над Оливер Тесмер с 3:1. В индивидуалните битки Патрик Кауфман и Владимир Рупс допуснаха по една загуба, а останалите бяха победи за Гумерсбах. Така резултатът стана 9:4 и последния двубой на Даниел срещу Матиас Ернст се оказа излишен, защото отборната победа вече бе факт.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu