В Плевен организират бдение за убитата русенска журналистка [ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

В памет жестоко убитата русенска журналистка Виктория Маринова чрез социалните мрежи днес се организират бдения. В Плевен то ще се проведе от 19.30 часа до църквата „Свети Николай”.
Всеки, които иска да изрази съпричастност и иска бързо и справедливо разрешаване на случая може да се присъедини, носейки цвете и свещ.
30-годишната Виктория Маринова беше открита мъртва близо до кея в Русе след подаден сигнал в 14,18 часа в събота, 6 октомври. Разследващите установиха, че смъртта й е причинена от удари в главата и задушаване. Жертвата е била водеща на предаването „Детектор“ и административен директор на телевизия ТВН. В последното издание на предаването ѝ е излъчено интервю с журналиста от „Биволъ“ Димитър Стоянов и румънския му колега Атила Биро, които бяха задържани преди време от полицията, докато работеха по разследване за източване на средства от ЕС.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com

Tags: