Домът за стари хора „Върбовка” край Ловеч с ново дарение [ЛТ]

Ловеч

Домът за стари хора „Върбовка” край Ловеч получи на 20 април ново дарение от готварска печка, препарати за миене и комплекс занимателни игри. Всичко това е закупено с лични средства на френското семейство Мишел и Клодин Го, което за пореден път доставя радост на възрастните хора.
Заедно с дарителите при възрастните хора беше и кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова. Директорът на дома Галя Петрова изрази радост от придобивката.
Мишел Го е дългогодишен и активен член на Асоциация  „Доверие България“. На Празника на Ловеч – 11 май 2017 г., той бе удостоен с „Почетен медал на гр. Ловеч“.
Домът за стари хора „Върбовка” има капацитет 30 души и е предназначен за хора в пенсионна възраст, незагубили възможността си да се придвижват самостоятелно, както и да се самообслужват. Те обаче имат необходимост и получават подкрепа в ежедневието.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu