Кметът на Плевен д-р Валентин Христов поздрави местните медици по случай техния професионален празник

Последни новини


Плевен отбелязва професионалния празник на медиците със специални поздравления от кмета

Плевен, 7 април 2024 г. – Във връзка с професионалния празник на медицинските специалисти, кметът на Плевен д-р Валентин Христов изказа своите сердечни поздравления към всички, които работят в сферата на здравеопазването. „Възхищавам се на вашата отдаденост и професионализъм,“ заяви д-р Христов в своето обръщение.

В своята реч кметът допълни: „Вие сте истински герои в тези предизвикателни времена, и вашата работа е от решаващо значение за благоденствието на нашето общество.“ С топли думи и възхвала към лечебните кадри, той изрази своята благодарност за всички изведени в битка за здравето на плевенчани.

Община Плевен организира и редица мероприятия, посветени на професионалния празник, като показва своето признание и уважение към медицинските работници. Целта е да се отличи техният принос и да се подчертае значимостта на тяхната мисия, особено след изпитанията, през които секторът премина през последните години.

Професионалният празник на медиците е повод да се отдаде почит и да се отправят благодарности към тези, които денонощно се грижат за здравето на хората. Плевен показа, че цени високо самоотвержената работа на своите медицински специалисти и с изявления като това на кмета д-р Валентин Христов, обществото утвърждава уважението и благодарността си към целия медицински персонал.