Общинските съветници в Ловеч решиха 300 000 лева да отидат за ремонт на улиците [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

Отпадна точката за упълномощаване на представител на Община Ловеч за участие в редовно общо събрание на акционерите на МБАЛ „Проф. д-р П.Стоянов“ АД за 28.05.2018 г., поради промяна  на датата. Това стана ясно от проведеното 46-то заседание на Общинския  съвет в Ловеч на  23 май вечерта.
По точката за ново обсъждане на решение № 735/26.04.2018 г. за даване мандатност на квалифицирано лица (адвокат), за защита на решение № 593/2017 г. на Общински съвет-Ловеч по АД № 1/2018 г. на Административен съд Ловеч, не се стигна до решение.
След гласуване решението не бе нито потвърдено, нито изменено, нито отменено. Предстои да видим развитието на този казус.
Имаше и една допълнителна точка за трансформиране на 300 000 лева от целевата субсидия за капиталови средства в средства за текущ ремонт на уличната мрежа. Общинските съветници дадоха съгласие за това с 22 гласа „За“.
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu