ОФК Спартак подчини и „железничари“ [ИП]

Последни новини

Плевенският Спартак се наложи с 2:0 като гост на Локомотив /Мездра/. Двубоят е от четвъртия кръг на Северозападната Трета аматьорска футболна лига. Селекцията на Красимир Бислимов и Петър Ванков контролираше събитията на терена и пропусна да бие с повече. През първото полувреме домакините оказваха противодействие. Въпреки това Венцислав Миленов и Цветан Петров едва не им вкараха гол. След почивката плевенчани пренесоха играта в половината на Локомотив. Очакваното се случи в 53-ата минута, когато Цветан Петров откри резултата. После само за около минута топката като по чудо не навести три пъти мрежата след удари на Миленов и два на Иво Върбанов.
Час след началния съдийски сигнал Петров уцели гредата. После Тихомир Тодоров отправи страховит шут. Пет минути преди края Любомир Тодоров подаде на Ивайло Иванов и той фиксира окончателното 2:0. Така Спартак записа четвърти успех от четири мача и затвърди лидерската си позиция.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com