ОФК Спартак разби Ботев /Луковит/ [ИП]

Последни новини

Плевенският Спартак разгроми гостуващия му Ботев /Луковит/ със 7:0. Това бе предпоследния приятелски футболен двубой за селекцията на тандема Красимир Бислимов – Петър Ванков. Резултатът можеше и да е двойно по-голям. Първата част приключи с класическа преднина за домакините, като и трите попадения реализира Ивайло Иванов. В 6-ата минута той засече центриране на Любомир Тодоров. След още толкова време оползотвори подаване на Цветан Петров. Последният асистира и за третия гол в 41-ата минута. До почивката Любомир Тодоров уцели гредата, а и пропусна още веднъж. Иванов не успя да вкара от 2 метра пред голлинията. Луковитският страж пък спаси опасен шут на Петров.
През второто полувреме нищо не се промени с изключение на резултата. В 48-ата минута Любомир Тодоров направи 4:0 след асистенция на юношата Валентино Макавеев. Час след началото на мача Петров изведе зад защитата Траян Димитров, който финтира вратаря и покачи на 5:0. Малко след това пробив и пас на Пламен Илиев завърши с гол на Радослав Батов. Крайното 7:0 оформи Петров с гол от фаул в 80-ата минута.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com