СКБ Изобор с десет борци в Белене [ИП]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На десет свои възпитаници залагат треньорите на плевенския СКБ Изобор в традиционния турнир по класическа борба „Петър Мънев – Тодор Генчев“. Надпреварата е утре пред общинската спортна зала в Белене. Във възрастовата група /1-3 клас/ за плевенския тим ще се борят Мирослав Решовски /категория до 32 кг. При децата /4-6 клас/ на тепиха ще излязат Альоша Илиев /32 кг/, Александър Марков /35 кг/, Виктор Фитов /42 кг/ и Цветан Романов /53 кг/. СКБ Изобор разчита при момчетата /7-8 клас/ на Николай Атанасов /42 кг/, Мартин Асенов /48 кг/, Николай Георгиев /52 кг/, Ивайло Афизе /68 кг/ и Антоан Мотовски /75 кг/.
Около 80 борци ще влязат в схватки на открито. Домакините от БК Класик ще разчитат на 20 свои възпитаници. Ще се борят и състезатели на Левски /София/ и Ботев-93 /Враца/. Най-добре представилите се ще бъдат наградени с купи – „Петър Мънев“, „Тодор Генчев“, „Най-техничен състезател“ и „Най-резултатен състезател“. Класиралите се в призовата тройка в отделните категории на всички възрастови групи ще получат медали.
Тази година надпреварата ще се проведе по случай 54-ата годишнина от обявяването на Белене за град. Турнирът ще открие панаирните празници на града, които ще продължат до 9 септември.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com