Старшата на ВК Спартак 1996 приключи участието си в първенството [ПС]

ВОЛЕЙБОЛ

Девойките старша възраст на Спартак 1996 (Плевен) завършиха участието си в Държавното първенство по волейбол. Възпитаничките на Мариана Костова се класираха на трето място в квалификационен турнир – група Ж, който се проведе във Варна. В надпреварата участваха още Хектор (София), Тополово (с. Тополово, община Асеновград) и едноименният тим на домакините. Само победителя Варна ДКС се класира за следващия етап на шампионата. Девойките от морската столица спечелиха срещу всички съперници.

Плевенчанки започнаха с 1:3 срещу връстничките си от столицата. После не успяха да вземат дори гейм в мача със състава от Варна. В последната си среща постигнаха категоричен успех над Тополово, който пък завърши на последното място. Второто е за селекцията на Хектор, който обаче също отпада от заключителните битки.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://plevensport.eu