Школата по фехтовка „Спартак“ – Плевен е домакин на Националния турнир „Мастър“ за деца [ПД]

Плевен днес

Школата по фехтовка „Спартак“ – Плевен ще бъде домакин на Националния турнир „Мастър“ за деца на 11, 13 и 15 години, информира ръководителката на клуба Валерия Иванова. Състезанието ще се състои на 28 и 29 април в залата за волейбол в спортен комплекс „Спартак“.
Ще участват 144 състезатели на трите оръжия – рапира, шпага и сабя, от София, Стара Загора, Шумен, Варна, Пловдив. Плевенският клуб ще се представи с трима състезатели – Кармен Николова (13 г., рапира), Виктория Ячева (11 г., шпага) и Андриан Войков (13 г., шпага г.).
Състезанието ще бъде открито от председателката на Българската федерация по фехтовка Величка Христева и от Ивайло Воденов, треньор на най-успешните ни състезатели – Йоана Илиева и Панишните. На следващия ден състезанието стартира в 10 часа, когато ще се доказват 11 и 15-годишните.
Победителите ще бъдат наградени с медали и купи, както и с много предметни награди.
Снимки: Plevendnes.com архив

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com