Безплатен форум за иновации и предприемачество се организира в Плевен

Плевен днес


Технологичната компания ClearWare, основателят на първата безплатна академия GrowIT в Плевен, организира конференция на тема „Иновации и предприемачество“ с подкрепата на местната община. Събитието ще се проведе на 23 март 2024 г. в зала „Амброаз Паре“ на Медицински университет – Плевен и ще е безплатно, като е необходима регистрация за участие.

Конференцията има за цел да обедини експерти от различни области, които ще обсъждат редица важни теми, включително успешно стартиране и развитие на бизнес, прототипиране, изкуствен интелект, ефективни маркетингови стратегии и възможности за кариера в IT индустрията.

Основател на ClearWare и GrowIT, Теодор Тодоров, изрази задоволство от организирането на конференцията, подчертавайки нейната важност за превръщането на Плевен в софтуерен център и предоставянето на развитиен потенциал за местните таланти.

Сред лекторите на събитието се открояват Теодор Тодоров — основател на ClearWare и GrowIT, инж. Александър Любенов, координатор на роботика и автоматизация, Силвия Петрова — специалист с опит в маркетинга и комуникациите, инж. Ивайло Апостолов — опитен софтуерен инженер и ръководител на екипи, както и Елена Матова, специалист във финансовия одит и мениджмънт.

Източник на информацията: PlevenZaPleven