Д-р Цветанка Доровска е обявена за „Жена на годината“.

Плевен днес


Д-р Цветанка Доровска беше удостоена с титлата „Жена на годината“ в рамките на конкурс, организиран в чест на Международния ден на жената. Изборът беше определен чрез обществено гласуване, като д-р Доровска събра най-много подкрепа благодарение на ежедневните си усилия и посветеност на грижата за детския пациент. Сблъсквайки се с множество предизвикателства през своето професионално развитие, нейната любов към работата и към децата постоянно я мотивирали и били водещи в кариерата ѝ.

Конкурсът беше организиран съвместно с НЧ „Борба-1896“ и целеше да покаже колко успешни и амбициозни жени има в общината. Всички номинирани жени са известни със своя професионализъм и ангажираност не само в професионалната сфера, но и в обществения живот и благотворителността. Организаторите подчертават, че всяка една от тях заслужава уважение и признание както за своята работа, така и за влиянието им в обществото.

Събитието също така беше уважено с присъствието на музикален състав Бг Дуетът, който допринесе за незабравимата атмосфера на празника.

Информацията и съответните снимки са публикувани на официалната фейсбук страница на кмета на Община Кнежа – Илийчо Лачовски.

Източник на информацията: PlevenZaPleven