Искърско дете триумфира в конкурса „Картичка за мама“ със снимки.

Плевен днес


Завърши шестото издание на конкурса „Картичка за мама“, организиран от Издателска група „Просвета“. Победителят за тази година е Раян Венциславов Величков от група „Слънце“ в ДГ „Мара Балева“ в град Искър, област Плевен, с ръководители г-жа Катя Александрова и г-жа Поля Владимирова. В надпреварата участваха 7050 деца от 613 детски градини. Регионалният представител на издателството за Плевен, Бисерка Илиева, съобщи за постигнатите резултати.

Като награди, печелившата детска градина получи телевизор, а Раян награден с таблет, книга и грамота. Всеки участник от групата на Раян бе награден с безплатен абонамент за образователната платформа е-просвета до края на учебната година 2023/2024, детска книжка и грамота.

Церемонията по връчването на наградите се състоя в детската градина и на нея присъстваха Бисерка Илиева и нейният екип. Събитието бе посетено и от кмета на Искър Иван Йолов, който поздрави всички присъстващи – деца, учители и директора на институцията. Фотограф на събитието бе Иван Донов.

Източник на информацията: PlevenZaPleven