ИТН цели два мандата от изборния район Плевен.

Общество


Партия „Има такъв народ“ (ИТН) си поставя за цел да спечели поне два мандата в Плевенския изборен район. Това съобщи Христинка Иванова, която заема третата позиция в листата на кандидатите за народни представители на политическата сила в 15-ти изборен район – Плевен. Водач на листата е лидерът на партията Станислав Трифонов.

„Започваме изборната кампания с вярата, че ще успеем и ще постигнем добър резултат за ‘Има такъв народ'“, добави Иванова.

„Нашата партия е единствената, която не отстъпи от дадените начални обещания. Въпреки че не формирахме правителство, считам, че постъпихме правилно, тъй като бяхме свидетели на откровени корупционни прояви, наблюдавахме как се опитват да променят Конституцията по начин, който гражданите не желаят, и сега предстои отново тази работа да бъде преосмислена и коригирана,“ заяви Димо Дешев, общински съветник от ИТН.

Листата на партията е изградена от десет кандидати, като документите за тяхната регистрация бяха подадени днес в Районната избирателна комисия в Плевен.

Информацията за статията е предоставена от кореспондент на БТА в Плевен Елина Кюркчиева от БТА.