Легендарната „Диана Експрес“ ще посрещне Нова година в Плевен

Общество

Организиран от Община Плевен, концертът, посветен на настъпването на Новата 2024 година, ще се проведе на 31 декември от 21:00 часа. Източникът на информацията е InfoPleven. Събитието ще бъде на сцената на пл. „Възраждане“ и ще представи младите музикални звезди д-р Мартин Николов, Елизабет Захариева и Борислав Ковачев. Водещ на концерта ще бъде Ива Николова, след което публиката ще може да се наслади на изпълнения на плевенската рок група „Ватикана“. Особено внимание тази година на сцената ще бъде отделено на музикантите от легендарната рок група „Диана експрес“, които ще излязат на сцената в 23:00 часа.

Плевенчани и гостите на града ще бъдат поздравени от кмета д-р Валентин Христов в последните минути на 2023-а. В полунощ небето ще бъде запалено от празничните фойерверки, а всички присъстващи на площада ще имат възможността да се присъединят към традиционното Дунавско хоро.

За всички, които решат да се присъединят към празника на открито, Община Плевен предлага безплатна баница, червено вино и късмети за пожелания за Новата 2024 година.