Мария организира летни концерти на открито в различни български градове.

Плевен днес


След успеха на турнето „Любов” в края на 2023 г., Мария залага на концерти на открито в летните театри на страната, като ще посети и градове, които миналата година не бяха включени в нейния тур.

„По време на миналогодишното турне се уверих отново, че хората, които харесват моята музика, са и хората, които аз харесвам“, споделя Мария. „Това ме радва изключително и е най-големият комплимент за всеки изпълнител! Аз и групата имаме поне 100 причини да очакваме с вълнение нашите нови срещи с публиката!“

Музикантите, които ще съпътстват Мария Илиева на сцената са Георги Янев – китара, Мартин Ташев – тромпет и вокали, Васил Вутев – барабани, Емилио Мархолев – бас, Александър Васев – пиано, Владислав Мичев – тромбон, трио Тринити – беквокали.

Мария Илиева предоставя на публиката „100 причини” да се наслади на музиката ѝ през тази лятна сезон. Билетите вече се продават, като предстои обявяването на допълнителни градове и дати.

Феновете могат да се подготвят за среща с кралицата на българската поп музика на 21.06. в Стара Загора, 24.06. Варна, 06.07. Пловдив и 12.09. Плевен.


Информацията в статията е предоставена от dnes.bg.