Националната гвардейска част представя уникалния спектакъл „Искри“ за празника на Плевен [ПД]

Общество

Уникалния спектакъл „Искри“ ще представи в Плевен Националната гвардейска част. Атрактивното събитие ще се състои на 15 май от 11,45 ч на площад „Възраждане“, като то ще съпътства ритуала по учредяването на първия за страната ученически гвардейски оркестър към СУ „Иван Вазов“ – Плевен и ще е подарък за всички плевенчани по повод празника на града. В програмата ще участват и младите гвардейци на ОУ „Д-р Петър Берон“.
Събитието ще се осъществи със съдействието на д-р Денислава Ангелова – председател на асоциация „Докосни дъгата“ и инициатор за създаването на ученически гвардейски отряди в цялата страна.
Спектакълът „Искри“ е вълнуващо и неповторимо съчетание от ефектна демонстрация на нестандартни строеви хватки, движения с и без оръжие и отдаване на почит към бойните знамена и героите, отдали живота си за свободата и независимостта на България.
Информация: Асоциация „Докосни дъгата“

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com