Нестандартно и вдъхновяващо представяне на книгата „Камино: Пътят на завръщането“ обещава нейният автор [ПД]

Култура

Нестандартно и вдъхновяващо представяне на книгата „Камино: Пътят на завръщането“ обещава нейният автор Тихомир Иванов. Срещата с него ще е на 14 май, понеделник, от 17,30 часа в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Плевен. Входът е свободен.
Той е подготвил практична и вълнуваща среща, на която ще разкаже за Камино, за книгата и нещата от живота, за да провокира всеки да следва мечтите си. „Каня и възрастни, и млади, и четящи, и нечетящи, и пътешественици, и мечтатели, и любители на психологията и личностното развитие“, обобщава авторът на четивото.
„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците – пътеписната част в творбата. На втори план излизат са личният път и житейската история на писателя. „Разголвам душата си, егото си, търсейки себе си и показвам модела, по който съм го постигнал. Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията ми да напиша книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за себе си“, обещава Тихомир Иванов.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com