Националната кампания „Будителите“ очаква номинации на дейни хора в българското образование [ПД]

България днес

Националната кампания „Будителите“ очаква номинации на дейни хора в българското образование. Кампанията ще продължи до 30 април 2019 г, а неин инициатор е образователната платформа „Училища.бг“. На obrazovanie.uchilishta.bg всеки може да номинира избран от него човек, работещ в сферата на образованието – учител, директор на училище и др., както и да посочи защо го смята за „будител“.
„При получаване на минимум 5 номинации екипът на „Училища.бг“ ще се свърже с номинирания. Той ще има възможност да разкаже свои добри практики, да направи видеообръщение или да участва в блиц интервю. Кампанията не е състезателна и няма индивидуални победители. Победата е в общите ни усилия да разкажем колкото се може повече уникални истории на съвременните будители“, поясняват организаторите.
Всеки учител, който представи интервю или добра практика, ще бъде награден с почетна значка „Будител“. Целта на кампанията е да представи прекрасни учители и ръководства, които обогатяват и развиват образованието в България и за които професията е любов, гордост, привилегия и призвание, обясняват от „Училище.бг“.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com