Нов бутиков хотел в Плевен с върхови удобства открива врати.

Плевен днес


Една историческа сграда на Старата главна улица в Плевен беше преобразувана в бутиков хотел след две години реновация. Строена преди повече от век, къщата беше дом на първия главен архитект на Плевен, който по-късно я продал на местния военен прокурор. Сградата беше национализирана след 1944 г. и използвана като пансион за медицински сестри и детска градина през социализма.

След промените в законодателството през 90-те, съпругата на прокурора успя да възстанови собствеността си над имота. Обектът е имал различно предназначение в годините, включително железарски магазин и здравен център.

Преди три години сградата е придобита от местен предприемач с цел да стане бутиков хотел. По време на ремонта е била възстановена привлекателната фасада и запазени са архитектурни елементи като стълбището и портата. В момента та се превърнала в луксозен имот с името VIP APART HOUSE, предлагащ девет апартамента с интериор от най-висок клас. Разположен в центъра на Плевен, хотелът осигурява удобства за комфортно и запомнящо се престой.

VIP APART HOUSE предлага на своите гости 24-часов достъп до апартаментите чрез PIN кодове, безплатен високоскоростен интернет, смарт телевизори, уютни двойни легла с висококачествени матраци и постелки, естествени материали в мебелирането и внимание към комфорта на посетителите. Телефонът и Facebook страницата на хотела предоставят допълнителна информация и средство за връзка.

Източник на информацията: PlevenZaPleven