Осем изявени млади спортисти от Плевен ще бъдат наградени от министър Кралев [ИП]

Последни новини

Министърът на спорта Красен Кралев ще връчи наградите на отличените млади спортисти в конкурса „Спортувай с послание”, организиран по проекта „Младите хора – бъдещето на България – това сме ние“ на асоциация „Докосни дъгата“ с председател д-р Денислава Ангелова и Министерството на младежта и спорта.
Церемонията по награждаването ще се проведе на 21 септември, петък, в сградата на Министерството на младежта и спорта.
Грамоти от министър Кралев ще получат всички номинирани в конкурса млади спортисти. Осем от тях са от Плевен. Това са Мирела Йолова – карате, Ивет Горанова – карате, Елка Панайотова – карате, Алекс Вълчев – лека атлетика, Мирослав Тодоров – лека атлетика, Яна Копчева – лека атлетика, Ина Кирилова – тенис, Пламена Рачева – футбол. Сред номинираните са още спортисти от Варна, Бургас, Разград, Смолян, Кърджали, Пловдив и Габрово.
Петима от номинираните спортисти от цялата страна, чиито послания са събрали най-много харесвания при гласуването, ще получат специална награда от официалния партньор на конкурса. В челната патица са двама спортисти от Плевен – Мирела Йолова и Ивет Горанова.
Мисията на „Спортувай с послание“ бе да покаже част от талантливите и амбициозни български младежи, които не само трябваше да вдъхновят своите връстници да спортуват, но и да ги мотивират да се справят с предизвикателствата на живота, сподели д-р Денислава Ангелова, която ще връчи наградите на най-добрите заедно с министър Кралев и изявени български спортисти.

На церемонията грамоти ще получат и представители на медиите, проявили съпричастност и популяризирали инициативата.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com