Плевенчанката Марина Бадева ще пее с родни звезди в „Арена Армеец“ в подкрепа на Панорамата [ПД]

Акценти

Снимка: Арк компания „Нови звезди“
12-годишната плевенчанка Марина Бадева ще пее на сцената на зала „Арена Армеец“ в подкрепа на Панорама „Плевенска епопея 1877 г“. Благотворителният концерт „Ние обичаме България“ ще събере на една сцена някои от най-популярните български изпълнители утре, 22 май. Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската духова музика, ансамбъл „Филип Кутев“, Славка Калчева и Поли Паскова припознаха каузата и се съгласиха да участват в спектакъла напълно безвъзмездно.
Марина ще изпълни песен на Емил Димитров и е единствената плевенчанка, която ще участва в престижното събитие. Ученичката в училище „Цветан Спасов“ в Плевен развива таланта си от 6-годишна при вокалния педагог Анелия Дечева. Била е и част от Вокална група „Арлекино“. Носител е на много награди от национални и международни конкурси. На една от изявите й в София в публиката е и вицепрезидентът на България по това време Маргарита Попова. Чаровното момиче мечтае да стане лекар, който да лекува пациентите си с музика. За участие в настоящата кауза получава покана от организаторите.
Събитието утре започва в 20 часа и ще бъде кулминацията на дългосрочната национална кампания на европейска верига супермаркети, която цели подпомагането на паметници на културата и природни забележителности, които са част от Стоте национални туристически обекта. През 2018 г. инициативата ще подкрепи един от най-значимите български символи – Панорама „Плевенска епопея 1877 г. Всички средства, събрани от концерта в „Арена Армеец“, ще бъдат дарени за обекта.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com