„Рилски спортист се изправя срещу Спартак Плевен в полуфиналите на Sesame НБЛ“

БАСКЕТБОЛ Спорт


Настъпва времето за полуфинални битки в Sesame НБЛ, където действието ще се разгърне в Самоков с първата среща от серията между тимовете на Рилски спортист и Спартак Плевен. Планът на BGbasket.com е да предложи на своите читатели идеи за залози въз основа на котировките предлагани от Sesame.bg, като до този момент имат впечатляваща точност в прогнозите.

Рилски спортист и Спартак Плевен ще се изправят един срещу друг във вторник, 7 май, от 19 часа в спортна зала „Балканстрой“.

Предстои надпревара между отборите класирали се на второ и трето място в регулярния сезон. Възпитаниците на Любомир Киров се наслаждаваха на по-дълъг период на отдих след убедителните успехи над Шумен в четвъртфиналната фаза и в момента с нетърпение очакват връщането в игровата форма на Александър Янев. От друга страна, отборът на Любомир Минчев се изправи пред по-значителни предизвикателства, отстранявайки с драматизъм Черно море Тича след три игри.

Рилски спортист има предимството да бъде домакин в първите два мача от серията, които ще се проведат в Самоков. Този фактор може да се окаже критичен, тъй като до сега през сезона визитите не са донесли успех срещу домакина. Все още, всяка една от срещите между тези два съперника бе изпълнена с напрежение и игрите завършваха с минимални разлики в резултата.

Съвет за залагащите: Възможност за победа на Рилски спортист с разлика под 7.5 точки.
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com