СКО Север със седем ориентировачи за купата на Сливен [ИП]

Последни новини

Със седем свои възпитаници ще участва плевенския клуб СКО Север в традиционното 3-дневно състезание по лятно ориентране за купата на Община Сливен. Това са Вилиана Гургурова /Ж-14/, Катерина Минкова /Ж-16/, Тони Иванов /М-18/, Мартин Минков /М-40/, Милен Гургуров /М-50/, Здравко Колев и Калоян Иванов /М-14/. Изброените ще участват и в трите старта – спринт и два на средна дистанция. Арена на надпреварата е град Котел. Според регламента ще има отделно класиране за спринта и едно общо за двете състезания от втория и третия ден.
Елвина Иванова се представи най-добре от плевенчани в миналогодишното издание, завършвайки на второ място в комплексното класиране на средна дистанция при жените до 50 години. Тогава СКО Север се нареди 14-и в отборното класиране с актив от 40 точки. Купата на Сливен спечели Вариант 5 /Търговище/.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com