СКТМ Тетрон удари Монтана и продължава в А група [ИП]

Последни новини

Мъжкият тим на плевенския СКТМ Тетрон ще играе и през новия сезон в А група. Това стана факт след като спечели баража срещу Монтана с 4:2. Квалификацията се проведе в Плевен, а тетронци предварително бяха считани за фаворити.
Отлично представилия се през миналия сезон в мъжката NRW-Liga 3 на Германия – Владимир Петков, който е лидера на ТТС Лантенбах /Гумерсбах/ почти сам повали монтанци. На сингъл би с лекота Йо Дута и юношеския национал /до 18 години/ Мартин Петров с по 3:0. Със същия резултат на двойки заедно с Даниел Станчев преодоляха тандема на съперника Мартин Петров – Христо Чакъров. В останалите индивидуални битки Добрин Младенов победи Дута с 3:1. Той обаче отстъпи с 1:3 на Чакъров. Със същия резултат Петров спечели срещу Станчев.
До квалификацията се стигна заради седмото място на плевенчани в А група. Те завършиха сезона с шест победи. Толкова взеха петия Роко /Шумен/ и шестия Комета плюс /Луковит/, но показателите им са по-добри от на Тетрон.
Монтана пък получи шанс за А група след като се класира на второ място в Северната Б група.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com