Ценен диамант ще преследват участниците в екстремното мотор шоу „Полицейска академия“ в Плевен [ПД]

Акценти

Полицията трябва да опази изключително ценен диамант – „Окото на Брама“, за което ще получи солидно парично възнаграждение. Пусната наскоро от затвора опасна бандитка обаче се готви да направи удара на годината и да отмъкне брилянта. Какво ще се случи всъщност, разказва сюжетът на екстремното мотор шоу „Полицейска академия“, което ще разтърси Плевен от 15 до 17 юни. Зрелищните спектакли на високи обороти и мощни автомобили започва в 19 часа на паркинга на стадион „Плевен“.
Атрактивните каскадьорски номера включват каране на коли на две гуми, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на кола, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на каране на АТВ, горящ човек, огнено шоу, преобръщане с мотор.

Мотор шоуто „Полицейска Академия“ е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, който дълги години работи в Европа с най-добрите каскадьорски шоу програми. Натрупвайки опит и умения, той решава да създаде свое собствено шоу, което e много успешно в Италия, Гърция и други държави. Преди две години събира екип и представя своя спектакъл и на родна земя, където се свързва с група EXPOSE. Нежната половинка на бандата – Цвети, се съгласява да бъде водеща на шоуто и да изпълнява рок парчета, подчинени на сюжета и каскадите в шоуто.
През май месец 2017 г., в пълния си блясък, представлението стартира официално своето турне. Артистите обикалят 42 града в България и се радват на изключителен успех и 100-процентова посещаемост. Всички преследвания и нападения са под формата на каскади с мотори, АТВ-та, коли, бусове, горящи стълби, опасни номера. Звучи нахъсващ ROCK’n’ROLL, а балетът подсилва номерата на бандитите и полицията с горещи танци.

В ролята на капитан на полицията влиза певицата на EXPOSE – Цвети, Иво Долапчиев е шерифът, който се изправя лице в лице с всички опасни престъпници. Надежда Долапчиева – балерина, която също дълги години работи в чужбина в едни от най-известните мюзикъли, е шефка на бандата.
Внушителното присъствие на акробатични номера върху моторите подсилват бандата на лошите и същевременно кара публиката да настръхне за пореден път.
На BMW-то се качва Крум Николов, който дълги години овладява своята страст към екстремното каране в професионално представяне и така попада на точното си място в спектакъла.
Диего Родригес е българин с испанско име, каскадьор, отдаден на моторите, който веднага се вписва с уменията си в професионалния екип на каскадьорите, въпреки че е най-млад.
Колоритният участник в X-FACTOR Росен Янчев партнира на Цвети във воденето на спектакъла, като непрекъснатите им шеги допринасят за веселата част на шоуто. С възпитателна цел в спектакъла, наподобяващ истински филм, се изтъква победата на доброто, тъй като сред зрителите винаги има много подрастващи.
Организаторите са подготвили много изненади за смелчаците от публиката, които ще се престрашат да се включат в интересни и забавни изпитания. Специален поздрав към зрителите ще е изключително опасният и спиращ дъха номер „Глобус на смъртта“.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт http://plevendnes.com