Черно море Тича Близо до Втори Кръг НБЛ, Отстъпват на Спартак Плевен

БАСКЕТБОЛ Спорт


Баскетболният отбор на Черно море Тича почти успя да си проправи път към следващата фаза на плейофите в Sesame НБЛ, но бе елиминиран след като се наложи да приеме поражение от Спартак Плевен с 1:2 победи в рамките на четвъртфиналната серия.

Независимо от това, екипът не пропусна възможността да изрази своята благодарност към привържениците си за тяхната подкрепа по време на сезона, като публикува съобщение в социалните медии. Спортният колектив заяви, че ще се стреми към подобрение за следващата кампания. Отборът на Черно море изрази своите чувства по следния начин:

„Сезонът приключи със загуба, но сме изпълнени с благодарност към нашите предани привърженици!

Искаме да ви благодарим за вашата лоялност, за страстта, с която подкрепяхте всеки наш мач, за атмосферата, която създавахте с ръкоплясканията и възгласите си! Вие сте източникът на нашата сила, мотивацията и вдъхновението ни!

Даже в миговете на разочарование, сме уверени, че можем да разчитаме на вас – нашите страстни фенове. Благодарим ви, че бяхте до нас през всички преживявания, които споделихме през изминалия сезон.

Предстои ни период на почивка и самоанализ с цел подготовка за следващите предизвикателства. Вашата подкрепа е това, което ни дава силата да продължаваме напред.

Очакваме с нетърпение да се върнем на корта през следващия сезон, обединени и готови за нови битки и победи! Съвсем скоро, скъпи фенове!“
Информацията за тази новина е предоставена любезно от bgbasket.com