Четири призови класирания за СКО Север в спринта на държавното първенство [ИП]

Последни новини

По две 2-ри и 3-ти места за възпитаници на плевенския клуб СКО Север в Лясковец. Малък градски парк бе арена на първия старт – спринт от държавното първенство по ориентиране /за състезатели от двата пола: 12 – 18 години, мъже и жени над 35 г./ и 12-ото издание на „Браун къп” /жени и мъже – 21 години Елит и 21-Б/.
От плевенчани най-силно се представиха Елвина Иванова и Калоян Иванов. Само с 8 стотни изостана Иванова от Петя Колева /Валди-София/ по трасето от 2.3 км с 25 метра изкачване и 15 контролни точки, и трябваше да се задоволи с второто място при дамите до 50 години.
Същото класиране и за Калоян, но при момчетата до 14 години. Той бе по-бавен с 15 секунди от русенския ориентировач Стефан Йорданов в заданието 2.4 км с 25 метра изкачване и 14 контроли. На 5 стотни след Иванов финишира съотборника му Здравко Колев и зае третото място.
Трета позиция и за Мартин Минков. При мъжете до 40 години, той преодоля дистанцията от 2.9 км с 30 метра изкачване и 17 контролни точки с 44 стотни след победителя Атанас Овчаров от столичния Валди.
Вилиана Гургурова /Ж-14/ и Петър Вутов /М-50/ завършиха четвърти. Янислава Симеонова /Ж-40/ и Милен Симеонов /М-21Б/ са пети, а Даниел Симеонов /М-45/ – осми.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com