Юноша на Спартак и двама от Кнежа подсилиха Ботев /Луковит/ [ИП]

Последни новини

Трима футболисти от отбори от Плевенска област взе Ботев /Луковит/. Единият е юношата на Спартак /Плевен/ – Антонио Иванджиков. През последните сезони полузащитникът игра за едноименния тим на град Левски. Защитникът Цветомир Димитров и халфа Георги Пецински напуснаха изпадналия Мизия /Кнежа/ и започнаха подготовка в Луковит със селекцията на Ивайло Петков-Гари. Напълно възможно е към въпросното трио да се присъединят още плевенски играчи.
Луковитският състав започна подготовка за новия сезон на Северозападната Трета аматьорска лига на 30 юни. Новопривлечените ще бъдат изпробвани в няколко приятелски срещи. Три от тях са срещу състави от Плевенско. На 18 юли е контролата с Партизан /Червен бряг/, следва мач в Плевен със Спартак на 1 август и на 4 август с Вихър /Славяново/. Другите сигурни спаринги на Ботев са срещу Искър в Роман /14 юли/, в Габрово с Янтра /21 юли/, в Луковит с Чавдар /Етрополе/ /25 юли/ и в Севлиево срещу едноименния отбор /28 юли/.

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е плевенският сайт https://infopleven.com