27-годишен местен жител е прострелял със законно притежавана пушка „Иж“ двама мъже от с. Бежаново [ЛТ]

Page breadcrumbsEnd of page breadcrumbs

На 28.04.2018г. в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след като на същата дата, около 02.00ч. в с. Умаревци, при скандал 27-годишен местен жител е прострелял със законно притежавана пушка „Иж“ двама мъже от с. Бежаново, на възраст 28 и 22 години. Двамата пострадали са откарани за лечение в плевенска болница, като един от тях е с опасност за живота. Извършителят на прострелването е задърржан за срок от 24 часа и работата по случая продължава.        
През почивните дни в ОДМВР-Ловеч са образувани 3 бързи производства и за срок от 24 часа са задържани трима водачи на превозни средства, които са установени да шофират след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух над 1,2 промила.
В РУ Луковит е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 48-годишен жител на с.Петревене, който е установен да управлява мотопед без да е регистриран по съответния ред.
55-годишен жител на врачанско село е задържан за срок от 24 часа в РУ Луковит след като на 29 април е установен да управлява лек автомобил в града без да притежава свидетелство за правоспособност и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.
 
Сподели:ОтпечатванеХаресване на това:Харесвам Зареждане…

Pleven.info е автоматичен агрегатор на новини. Ние спазваме Creative Commons лиценза за онлайн съдържание и посочваме източника му. Източник на тази новина е ловешкия сайт http://lovechtoday.eu