Мария Илиева лансира „100 причини“ с Прея и продуцента Martin K.

Плевен днес


Мария Илиева представи новия си сингъл „100 причини”, който е резултат от колаборацията ѝ с Прея и скандинавския автор и продуцент Мартин К, известен с работата си с изпълнители като Jessie J, Lionel Ritchie и Sugababes.

Тримата артисти се обединяват за творческа сесия по покана на Вирджиния рекърдс и успяват да създадат песента за броени дни. За режисурата на музикалното видео отговаря Виктор Антонов – Рик, а хореографията е дело на Милен Данков.

„100 причини” е не само името на новия хитов сингъл, но и заглавието на лятното турне на Мария Илиева, за което билетите вече са пуснати в продажба през мрежите Eventim и Grabo.bg.

„Много се радвам, че след поредицата от балади, които имах нужда да споделя, дойде ред на бърза и енергична песен, която да донесе радост и добро настроение,” коментира Мария Илиева. „Тя идва точно навреме за летните ми концерти и съм щастлива да я изпеем заедно с публиката в летните театри на градовете Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе и Плевен! Давам ти 100 причини да се чувстваме добре, ела и удвои те!”

Информацията в статията е предоставена от dnes.bg.