Масови арести за наркотици извършени в Плевен вчера.

Плевен днес


В град Славяново полицията извършила проверка на дома на 24-годишен мъж, където открила малко количество марихуана. По-късно младежът доброволно предал капсули, съдържащи субстанция, идентифицирана от него като „Зетрахиброкарабинол“. Той е задържан от полицията в Плевен.

Полицейски служители в Плевен претърсили 32-годишен мъж и открили в него полиетиленов пакет с бяло кристално вещество, известно като пико. Веществото е конфискувано и предстои физико-химична анализ. Също така е задържан до 24 часа.

В Плевен 57-годишен мъж доброволно предал станиолен пакет, съдържащ метаамфетамин. Образувано е бързо производство спрямо него по съответния член на българския Наказателен кодекс.

Полицията в Плевен спряла за проверка двама мъже, на 28 и 25 години, като по-младият предал пакет с метаамфетамин. На него също са направени експертизи, и той е задържан за до 24 часа.

В съобщението са споменати и други случаи, свързани с откриването на марихуана, пико и метамфетамин в Плевен и околностите, показващи продължаващите усилия на правоприлагащите органи да се борят с незаконното разпространение на наркотични вещества.

Източник на информацията: PlevenZaPleven