Петя Николова стана лидер на общинска структура на „Продължаваме промяната“.

Плевен днес


На 25 февруари в Плевен беше основан нов местен орган на политическата партия „Продължаваме промяната“, който носи името „Промени Плевен“. Людмил Софрониев, който е областен координатор на партията, сподели информацията за този събитие.

По времето на откриването, важни лица като Искрен Арабаджиев, който е народен представител, Виолета Иеремиева – областен управител, Людмил Софрониев и Наталия Цанева, заместник-председател на Общински съвет, отправиха приветствия и напомниха за мисията на „Продължаваме промяната“. Тя включва вдъхновение на българите за създаване на общество със справедливи правила и възможности за всеки да реализира своите мечти.

На ръководната позиция в „Промени Плевен“ беше избрана Петя Николова, която е медицински представител с образование в областта на акушерството от Медицински университет в Плевен. В общинския съвет са включени също Валери Лалов, инженер и бизнесмен, Александър Ганчев, специалист във финансите с магистърска степен по философия и финанси, Малина Боева, магистър по право и адвокат, и Ивелин Георгиев, финансист с магистърска степен по счетоводство.

ПП „Продължаваме промяната“ има амбицията активно да допринася за създаване на справедлива и просперираща България, където хората ценят своето минало, чувстват щастие в настоящето и са уверени в бъдещето си. Съобщението е направено от централния щаб на партията, според думите на Людмил Софрониев.

Източник на информацията: PlevenZaPleven